Характеристики

декември 11, 2016

ELLANSÉ™ е носител на Frost & Sullivan 2011 – Европейска Иновационна Технология на годината за дермални филъри! Той се резобрира на 100% от човешкото тяло.

Този колагеностимулант се инжектира в необходимата зона на лицето или ръцете като предизвиква естествената реакция на организма да произведе висококачествен собствен колаген, който гарантира дълготрайност и допълнителна естествена тъканна стабилност. Традиционните инжекционни методи са предназначени основно за третиране на фините линии и бръчки.  ELLANSÉ™ има различен механизъм на действие. Благодарение на STAT Technology™, ELLANSÉ™ има устойчиво действие, регулируема дълготрайност на желания ефект и е изцяло биорезорбируем.

Тези три характеристики представляват уникалните предимства на ELLANSÉ™:

  • Чрез една единствена инжекция се осигурява дълготраен ефект;
  • Гъвкави нива на действие в зависимост от нуждите на пациента;
  • Напълно резорбируем продукт с контролиран резултат и висок профил на безопасност.

medecin-ellanse-artwork-2016-int-12p-2Състав

Ellansé ™ е синтетичен дермален филър, който се състои от гелна водна основа от карбоксиметилцелулоза (CMC), в който плуват напълно гладки микросфери поликапролактон – polycaprolactone (PCL).

  • Напълно гладки микросфери /25-50 μm/ поликапролактон (PCL)
  • Гел, носител на базиран карбоксиметилцелулозен (CMC)

medecin-ellanse-artwork-2016-int-12p-2Това осигурява отличен профил на безопасност и се използва при изработката на биорезорбиращи импланти (конци, дермални филъри, ортопедични импланти и импланти в лицево-челюстната хирургия) от няколко десетилетия в стветовен мащаб.

Използва се и в различни биорезорбиращи продукти в козметичната и фармацевтичната промишленост, одобрени с Европейски (CE) и Американски (FDA) сертификат.

ELLANSÉ™ се доставя в готови за употреба спринцовки:

  • 2 х1 мл спринцовки от ELLANSÉ™ с 4 х 27G 3/4″ игли
  • 2 х 0,5 мл спринцовки от ELLANSÉ™ с 4 х 27G 3/4″ игли

Благодарение на уникалните си характеристики, ELLANSÉ™ не само коригира бръчките, но чрез стимулиране на собствения колаген придава сияещ и младежки вид на кожата за дълго време. ELLANSÉ™ е идеалната процедура както за жени, така и за мъже от всички възрасти. Продуктът е напълно биосъвместим и позволява извършване на процедурата без кожен тест. Абсорбира се напълно от организма, за разлика от други инжекционни продукти на пазара, а действието продължава дълго след приложение му.

Доказана ефективност и безопасност

Висока ефективност на ELLANSÉ™-S и ELLANSÉ™-М инжектирани в назолабиални гънки и безопасност над 2 години.

ellanse_print1-1