Въпроси и отговори

декември 11, 2016

Изисква ли ELLANSÉ™ кожен тест?

Не. Абсолютната биосъвместимост на ELLANSÉ™ е доказана, което позволява извършване на процедурата без кожен тест. Също така ELLANSÉ™ се абсорбира напълно от Вашия организъм, за разлика от повечето инжекционни продукти на пазара.

Каква е продължителността на процедурата?

Процедурата отнема около 30 минути, което Ви позволява незабавно връщане към нормалното ежедневие.

Каква е продължителността на ефекта от процедурата?

Резултатите, които ще забележите след процедурата са естествени и продължават от 1-4 години, в зависимост от продукта, който Вашият лекар е препоръчал. Резултатът от процедурата се задържа през цялата продължителност на избраният продукт ELLANSÉ™, което Ви позволява да избегнете многократни сесии.

Колко процедури обикновено са необходими?

За незабавни резултати и дълготрайна корекция е необходимо да се направи само една процедура с ELLANSÉ™, което спестява Вашето време и пари.

Какви препоръки да спазвам след процедурата?

Препоръчва се избягването на горещи бани, сауни и интензивни тренировки за 24 часа, прекомерно излагане на слънце и UV светлина в рамките на 1 седмица след процедурата.

Има ли някакви странични ефекти?

Както при всяка дермална интервенция е възможно да се появи локализирано зачервяване, оток или синини. За повече информация, моля, свържете се с Вашия лекар.

Обърнете внимание: Горепосочената информация не е заместител на консултация с квалифициран лекар. Винаги се консултирайте с Вашият лекар за препоръки за третиране и планиране.